Tiedotteet

Muinaistulet 31.8.19

Muinaistulien yötä vietetään perinteisesti La 31.8.19 Kotkakarilla. Ilmoittautumiset (hlömäärä) Su 25.8.19 mennessä Lailalle p. 0505741350 viestillä (tekstari tai whatsapp) tai sähköpostilla lailamakinen[@]gmail.com (poista hakasulkeet)

Ruokailu on omakustanteinen ja hinta selviää paikan päällä (+-15e/hlö, alle 12v ilmaiseksi).

Arpajaiset ja kolikonheittoa myös luvassa! Varaathan siis käteistä (kolikoita) matkaan mukaan!

Tervetuloa!

Purjehdustapahtuma

Taas on aika leikkimieliselle kisailulle. Lauantaina 17.8. on mahdollista osallistua purjehduskisaan, jossa voi vertailla eri venetyyppejä, tutustua itselleen vieraaseen lajiin ja muutenkin osallistua reippaaseen ulkoiluun. Mukaan pääsee yhdistyksen jäsen millä tahansa purjein liikkuvalla veneellä. Jokaiseen veneeseen pääsee gastiksi, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan. Tosikot älköön vaivautuko 😁😎. Ilmoittautumiset ratamestari Ollille.

TMK ry 60. vuotta 27.7.2019

Yhdistyksen vuosijuhlapäivä lähestyy. Te jäsenet olette saaneet sähköpostilla kutsukirjeen ja alustavan ohjelman. Kutsu näkyy myös Facessa.

Olkaa hyvä ja ilmoittautukaa ennakkoon joka yhdistyksen sähköpostiin tai jäsensihteeri Marjalle. Tämä mm. siksi, että voimme varata riittävästi tarjottavaa ruokaa.

Muistutus lisäksi siitä, että saaren on mahdollista saada myös kuljetus Röölästä juhla-aamuna klo 10. aikaan. Tähänkin ilmoittaudutaan.

Tiedot osallistumisesta mielellään 1.7.2019 mennessä.

Juhannus

Juhannus tekee tuloaan ja sääennuste on vielä hyvä. Liputetaan keskikesää porukalla.

Juhannuspäivä on sitten suomalaisen saunan juhlaa. Uusi uimalaituri kestää vaikka välitanssit.

Hyvää juhlaa kaikille!

Vuosi 2019 saaressa alkaa lipun nostolla

Lauantaina 18.5 avataan veneilykausi virallisesti perinteisin menoin. Lippu nousee salkoon, kisaillaan tarkkuudessa ja onnessa jne. Iskurikoulutusta on tarjolla, samoin veneiden katsastusta. Katsastajille tiedoksi, että tuon pöytäkirjoja ja tarroja tullessani.

Kauden päätapahtuma on yhdistyksen 60. vuotisjuhla heinäkuussa. Pyrimme tekemään tapahtumasta juhlavan, ohjelmallisen, muistorikkaan ja tietysti myös nautinnollisen yhteisen hetken. Juhlaa varten on perustettu oma toimikunta ja se on aloittanut työnsä.

Kauden aikana jatketaan laituri- ja sähkötöitä. Talkoiden lisäksi jokaiseen päivään kuuluu yhteisvastuu siitä, että tukikohtaamme hoidetaan hyvin. Roskat siivotaan, lajitellaan ja viedään itse pois saaresta. Yhteisestä omaisuudesta huolehditaan ja tavarat pidetään niille kuuluvilla paikoilla. Jokainen minimoi arkista hiilijalanjälkeä mm. sillä, että muoveja ym. jätteitä ei polteta, vaan kierrätetään.

Nautitaan tulevasta kaudesta ja hyvästä seurasta!

Puheenjohtaja

Jäsenmaksu 2019

Jäsenille on tällä viikolla lähetetty sähköpostitse jäsenmaksulaskut 2019. Mikäli et ole saanut sähköpostia, tarkistathan postilaatikkosi roskapostiosion myös? Jos lasku ei löydy sieltäkään, ole yhteydessä jäsensihteeri Marja Aaltoseen,
aaltonenmarja62[@]gmail.com. Poista hakasulkeet sähköpostiosoitteesta.