Tiedotteet

Syyskokous 13.11.2019

Yhdistyksen syyskokous pidetään paikassa Länsi1, Viilarinkatu Turku klo 18.00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten jäsenmaksun suuruus, taloussuunnitelma ja toimihenkilövalinnat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Jäsenkokous 25.9.

Yhdistyksen ylimääräinen jäsenkokous on tänään käsitellyt Kotkakarin vuokrasopimusasian. Kaupunki esitti 20. vuoden vuokrasopimusta ja vaiheittain nousevaa vuokraa. Korotukset astuvat voimaan 2020 – 2024 aikana, samalla vuokra-alue pienenee varsinaisessa käytössä oleviin saariin. Jäsenkokous päätti yksimielisesti hyväksyä kaupungin esityksen. Hallitus tulee varsinaisessa syyskokouksessa esittämään jäsenistölle tietoja siitä, miten vuokran korotus vaikuttaa rahoituskehykseen ja maksuihin.

Lipun lasku

Ohjelmallinen veneilykausi lähestyy päätöstään. Kotkakarilla lasketaan lippu lauantaina 28.9.

Ohjelmassa on myös perinteinen ja aina yhtä jännittävä kalastuskilpailu kolmessa sarjassa.

Tervetuloa!

Muinaistulet 31.8.19

Muinaistulien yötä vietetään perinteisesti La 31.8.19 Kotkakarilla. Ilmoittautumiset (hlömäärä) Su 25.8.19 mennessä Lailalle p. 0505741350 viestillä (tekstari tai whatsapp) tai sähköpostilla lailamakinen[@]gmail.com (poista hakasulkeet)

Ruokailu on omakustanteinen ja hinta selviää paikan päällä (+-15e/hlö, alle 12v ilmaiseksi).

Arpajaiset ja kolikonheittoa myös luvassa! Varaathan siis käteistä (kolikoita) matkaan mukaan!

Tervetuloa!

Purjehdustapahtuma

Taas on aika leikkimieliselle kisailulle. Lauantaina 17.8. on mahdollista osallistua purjehduskisaan, jossa voi vertailla eri venetyyppejä, tutustua itselleen vieraaseen lajiin ja muutenkin osallistua reippaaseen ulkoiluun. Mukaan pääsee yhdistyksen jäsen millä tahansa purjein liikkuvalla veneellä. Jokaiseen veneeseen pääsee gastiksi, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan. Tosikot älköön vaivautuko 😁😎. Ilmoittautumiset ratamestari Ollille.

TMK ry 60. vuotta 27.7.2019

Yhdistyksen vuosijuhlapäivä lähestyy. Te jäsenet olette saaneet sähköpostilla kutsukirjeen ja alustavan ohjelman. Kutsu näkyy myös Facessa.

Olkaa hyvä ja ilmoittautukaa ennakkoon joka yhdistyksen sähköpostiin tai jäsensihteeri Marjalle. Tämä mm. siksi, että voimme varata riittävästi tarjottavaa ruokaa.

Muistutus lisäksi siitä, että saaren on mahdollista saada myös kuljetus Röölästä juhla-aamuna klo 10. aikaan. Tähänkin ilmoittaudutaan.

Tiedot osallistumisesta mielellään 1.7.2019 mennessä.