Tiedotteet

TUL Talviveneilypäivät 2020

Tervehdys 

TUL Talviveneilypäiville on ilmoittautunut 15.1  mennessä pari seuraa joten laitan vielä muistutuksena kaikille tämän kutsun jos on sattunut jäämään katveeseen. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 24.1 asti. HUOM! esitelmöitsijä vaihtunut. 

Terveisin Tapio

Aika: Lauantai 1.2.2020 klo 11.00.

Paikka: Turun ortodoksisen seurakunnan seurakuntasali, Yliopistonkatu 19 B Turku, torin reunalla kirkon takana. Pysäköinti Louhen parkkiluolaan Läntinen Pitkäkatu 18-14 (katuparkki on epävarmaa torityömaan takia). Luolasta pääsee hissillä suoraan torin kulmalle.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan 15.1.2020 mennessä Tapio Koskiselle  osoitteeseen meriseuraturkuhallitus@gmail.com.

Ohjelma:

Tervetulosanat – Tapio Koskinen MST:n pj.

Kahvi – TUL tarjoaa kahvit heti alkuun.

Esitelmä – Veneturvallisuuden kehittäminen

Esitelmä – Kimmo Patrakka, Trafi – Uusi veneilylainsäädäntö

Kokouksen puheenjohtajana toimii Antero Aho

Kokous: Esitelmän jälkeen käsitellään päätettävät asiat ja seurojen kuulumiset.

Talviveneilypäivän järjestää Meriseura Turku ry.  

Merikotkien saaristoristeily 29.2.2020

Silja Galaxy kuljettaa meitä läpi talvisen saariston. Tarjolla on hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa. Jäsenet ovat saaneet asiaa koskevan mainoksen syyskokouskutsun yhteydessä.

Nyt muistutus siitä, että ilmoittautumisen takaraja on 10.1.2020. Ilmoittaudu sp-viestillä osoitteeseen lailamakinen@gmail.com. Otsikko viestille on TMK risteily 2020. Kerro lähtijän nimi, syntymäaika, mahdollinen hyttivaraus meno ja tai paluu sekä Clubikorttisi numero. Matkan maksamisen ohjeet saat ilmoittautumispäivän jälkeen.

Matkan mainos on nähtävissä myös Facessa.

Syyskokous 13.11.2019

Yhdistyksen syyskokous pidetään paikassa Länsi1, Viilarinkatu Turku klo 18.00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten jäsenmaksun suuruus, taloussuunnitelma ja toimihenkilövalinnat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Jäsenkokous 25.9.

Yhdistyksen ylimääräinen jäsenkokous on tänään käsitellyt Kotkakarin vuokrasopimusasian. Kaupunki esitti 20. vuoden vuokrasopimusta ja vaiheittain nousevaa vuokraa. Korotukset astuvat voimaan 2020 – 2024 aikana, samalla vuokra-alue pienenee varsinaisessa käytössä oleviin saariin. Jäsenkokous päätti yksimielisesti hyväksyä kaupungin esityksen. Hallitus tulee varsinaisessa syyskokouksessa esittämään jäsenistölle tietoja siitä, miten vuokran korotus vaikuttaa rahoituskehykseen ja maksuihin.

Lipun lasku

Ohjelmallinen veneilykausi lähestyy päätöstään. Kotkakarilla lasketaan lippu lauantaina 28.9.

Ohjelmassa on myös perinteinen ja aina yhtä jännittävä kalastuskilpailu kolmessa sarjassa.

Tervetuloa!

Muinaistulet 31.8.19

Muinaistulien yötä vietetään perinteisesti La 31.8.19 Kotkakarilla. Ilmoittautumiset (hlömäärä) Su 25.8.19 mennessä Lailalle p. 0505741350 viestillä (tekstari tai whatsapp) tai sähköpostilla lailamakinen[@]gmail.com (poista hakasulkeet)

Ruokailu on omakustanteinen ja hinta selviää paikan päällä (+-15e/hlö, alle 12v ilmaiseksi).

Arpajaiset ja kolikonheittoa myös luvassa! Varaathan siis käteistä (kolikoita) matkaan mukaan!

Tervetuloa!