Ohje saaren käytöstä epidemian aikana

Jäsenille on lähetetty ohje saaren käytöstä sähköpostina tai kirjeenä.

Ohjeen keskeinen sisältö on, että päämökki, Onnela ja sauna ovat toistaiseksi kokonaan käyttökiellossa. Tämä koskee myös padan ja suihkun käyttöä. Kaikki yhteiset astiat ja työkalut ovat käyttökiellossa. Vain saari-isännällä on oikeus poiketa tästä. Jos käytät grilleja, katoksia tai käymälöitä, olet itse heti käytön jälkeen velvollinen pesemään/puhdistamaan kaikki kontaktipinnat omilla tarpeeseen sopivilla pesuaineilla.

Saareen saa rantautua. Koska väen kokoontumisia on vältettävä, on syytä huolehtia, että väkimäärä ei kasva kerralla suureksi. Ensin tullut ei voi varata saarta itselleen, vaan tasapuolisuuden nimessä tekee seuraaville tilaa lähtemällä pois. Tästä velvoitteesta huolimatta kerralla voi olla paikalla useampi venekunta, tilaa pitäisi olla turvalliseen oleskeluun.

Kaikki toimintakalenterin mukaiset tapahtumat on toistaiseksi peruttu.

Hallitus