Kevätkokouksessa käsiteltyä

Tässä kooste kokouksessa käsitellyistä asioista:

Yhdistyksen jäsenmäärä on laskevaa, tällä hetkellä 160 henkilöä. Vajaassa kahdessa vuodessa vähennystä on tullut noin 50 henkeä. Tähän on vaikuttanut jäsenrekisterin siivoaminen mutta myös se, että osa jäsenistä on lopettanut perheenjäsenten maksujen maksamisen. Arvovalinta on jokaisen oma mutta on selvää, että supistuva kassa vaikuttaa suoraan toimintaan. Tämäkään yhdistys ei voi tarjota ilmaisia palveluja.

Hallitus suhtautuu positiivisesti sydäniskurin hankintaan. Tätä tarkoitusta varten kerätään ”korvamerkittyä” rahaa eri tavoin. Osallistukaa tapahtumiin, ostakaa varastossa olevia tuotteita tai tehkää suora lahjoitus.

Yhdistyksen talous on vielä hyvä mutta tulevan kesän aikana kassavaroja tullaan käyttämään huomattavia summia saaren sähköistyksen korjaamiseen. Suunnitelmassa on merikaapelin ja laiturisähköjen korjaaminen / ajanmukaistaminen.

Yhdistyksen navigaatiojaos on ollut Navigaatioliiton jäsenjärjestö. Hallitus on päättänyt purkaa tämän hieman erikoisen jäsenyyden jo pelkästään siksi, että meillä ei enää ole navigaatiojaostoa. Ne muutamat jäsenet, jotka ovat vuosimaksuissaan maksaneet myös navigaatioliiton jäsenmaksun TMK:n kautta, saavat jatkossa hoitaa tämän jäsenyytensä suoraan Navigaatioliiton henkilöjäseninä.

Jäseniä on toivottavaa saada lisää, jotta rahoitus tulevaisuudessa turvataan eikä toimintaa tarvitse supistaa. Jokaisella on mahdollisuus markkinoida yhdistystämme, hallitus tekee samoin ottamalla mm. suoria kontakteja eri yhdistyksiin ja niiden jäseniin. Tukikohtamme kestää laajempaakin käyttöä, kunhan noudatamme sovittuja pelisääntöjä ja kunnioitamme saaren luontoarvoja.

Tietoa kirjoittajasta

Turun Merikotkat ry

Sivuston tekninen ylläpitäjä.